Przejdź do głównej zawartości
WSHG17L
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
E-learning WSH - Grupa 17L
Ścieżka do strony
Strona główna
/
►
Kursy
/
►
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 3 rok studiów
/
►
Dietetyka
Kategorie kursów:
HelpDesk - Pomoc dla studentów
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 3 rok studiów
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 3 rok studiów / Administracja
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 3 rok studiów / Dietetyka
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 3 rok studiów / Pedagogika
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 2 rok studiów
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 2 rok studiów / Administracja
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 2 rok studiów / Pedagogika
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 2 rok studiów / Dietetyka
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 1 rok studiów
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 1 rok studiów / Administracja
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 1 rok studiów / Dietetyka
Studia I stopnia - nabór 2017/2018 - 1 rok studiów / Pedagogika
Przeszukaj kursy:
DID - Dietoterapia i dietoprofilaktyka w chorobach metabolicznych i cywilizacyjnych (w ramach zajęć na dzień 25 kwietnia 2020 r.)
DIE - Dietoterapia i dietoprofilaktyka w osteoporozie (tylko Dietetyka kliniczna) (w ramach zajęć na dzień 14 marca, 4 kwietnia 2020 r.)
DIN - Diety niekonwencjonalne (w ramach zajęć na dzień 14 marca 2020 r.)
KPZ - Kształtowanie prawidłowych nawyków żywieniowych
ORP - Organizacja pracy (w ramach zajęć na dzień 29 marca, 19 kwietnia 2020 r.)
OZZ - Organizacja żywienia zbiorowego i cateringu (tylko Poradnictwo Dietetyczne i Żywienie Zbiorowe) (w ramach zajęć na dzień 15 marca 2020 r.)
PDN - Postępowanie dietetyczne w niedożywieniu (w ramach zajęć na dzień 29 marca, 19 kwietnia 2020 r.)
POE - Podstawy etyki
SDO - Substancje dodatkowe w żywności
SHZ - System HACCP w żywieniu zbiorowym (tylko Poradnictwo Dietetyczne i Żywienie Zbiorowe)
SIL - Surowce i leki pochodzenia naturalnego w dietetyce
TZP - Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo cz. II (tylko Poradnictwo Dietetyczne i Żywienie Zbiorowe)
ZAO - Zaburzenia odżywiania
ZCS - Żywienie w chorobach skóry (tylko Dietetyka Kliniczna) (w ramach zajęć na dzień 25 kwietnia 2020 r.)
ZPP - Zdrowie publiczne i promocja zdrowia
ZWH - Żywienie w chorobach układu moczowo-płciowego (tylko Dietetyka Kliniczna)
ZYF - Żywność funkcjonalna (w ramach zajęć na dzień 15 marca 2020 r.)