Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Moodle18L
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
E-learning WSH - Grupa 18L
Strona główna
Kursy
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów
Dietetyka
Kategorie kursów:
Help Desk - pomoc dla studentów
Przedmioty międzywydziałowe
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów / Administracja
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów / Dietetyka
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów / Pedagogika
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów / Pedagogika / Pedagogika Ogólna
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów / Pedagogika / Doradztwo Zawodowe i Personalne oraz Terapia Pedagogiczna
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów / Pedagogika / Pedagogika Resocjalizacyjna i Terapia Pedagogiczna
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 2 rok studiów / Pedagogika / Wychowanie Przedszkolne i Edukacja Wczesnoszkolna oraz Terapia Pedagogiczna
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 1 rok studiów
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 1 rok studiów / Administracja
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 1 rok studiów / Dietetyka
Studia I stopnia - nabór 2018/2019 - 1 rok studiów / Pedagogika
Przeszukaj kursy
Wykonaj
AOJ - Analiza i ocena jakości żywności
AOS - Analiza i ocena sposobu żywienia
BIM - Biologia medyczna
BOZ - Biochemia ogólna i żywności
CHZ - Chemia żywności
DIT - Dietetyka pediatryczna (w ramach zajęć na dzień 5 kwietnia, 20 czerwca 2020 r.)
EZP - Edukacja żywieniowa i poradnictwo żywieniowe (tylko Dietetyka kliniczna) (w ramach zajęć na dzień 28 marca 2020 r.)
JED - Język angielski (w ramach zajęć na dzień 24 maja, 7 czerwca 2020 r.)
GEN - Genetyka
OWD - Ochrona własności intelektualnej (w ramach zajęć na dzień 5 kwietnia 2020 r.)
KZC - Kliniczny zarys chorób wewnętrznych
PEO - Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia (w ramach zajęć na dzień 28 marca, 23 maja 2020 r.)
SUZ - Suplementy diety,żywność specjalnego przeznaczenia żywieniowego (w ramach zajęć na dzień 14 marca, 21 czerwca 2020 r.)
UZZ - Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe (w ramach zajęć na dzień 25, 26 kwietnia, 23 maja 2020 r.)
WPD - Wprowadzenie do psychologii
WDS - Wprowadzenie do psychologii
ZWC - Żywienie w wybranych chorobach układu pokarmowego (w ramach zajęć na dzień 29 marca, 18 kwietnia, 20 czerwca 2020 r.)
Strona główna