Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Moodle19l
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
Dietetyka
Strona główna
Kursy
Studia I stopnia - nabór 2019/2020 - 1 rok studiów
Dietetyka
Kategorie kursów:
Help Desk - pomoc dla studentów
Studia I stopnia - nabór 2019/2020 - 1 rok studiów
Studia I stopnia - nabór 2019/2020 - 1 rok studiów / Administracja
Studia I stopnia - nabór 2019/2020 - 1 rok studiów / Dietetyka
Studia I stopnia - nabór 2019/2020 - 1 rok studiów / Pedagogika
Przeszukaj kursy
Wykonaj
AIF - Anatomia i fizjologia człowieka
COZ - Chemia ogólna i żywności (w ramach zajęć na dzień 5 kwietnia, 21 czerwca 2020 r.)
FFZ - Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcja leków z żywnością (w ramach zajęć na dzień 18 kwietnia, 23 maja 2020 r.)
HTB - Higiena, toksykologia i bezpieczeństwo żywności (w ramach zajęć na dzień 21 marca, 18 kwietnia 2020 r.)
JND - Język niemiecki (w ramach zajęć przełozonych z marca na 7 czerwca 2020 r.) oraz (w ramach zajęć na dzień 19 kwietnia, 24 maja 2020 r.)
JED - Język angielski (w ramach zajęć na dzień 21 marca, 19 kwietnia, 24 maja 2020 r.)
POT - Podstawy patofizjologii (w ramach zajęć na dzień 19 kwietnia, 7 kwietnia 2020 r.)
TID - Technologie informacyjne (wykłady i ćwiczenia)
TZP- Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo - cz. I, (w ramach zajęć na dzień 28 marca, 24 maja 2020 r.)
ZCZ - Żywienie człowieka (w ramach zajęć na dzień 28 marca 2020 r.)
ZYC - Żywienie człowieka (kontynuacja 2 semestr, w ramach zajęć na dzień 23 maja, 6 czerwca 2020 r.)
Strona główna